Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині олійнопереробна компанія відкрила нові потужності

На Львівщині олійнопереробна компанія відкрила нові потужності

Компанія займається виробництвом рафінованої соняшникової олії, і є одним з найбільших виробників олії у Західній Україні, передає uprom.info.

“Це сучасне виробництво завдяки інвестиціям у сумі 100 мільйонів гривень збільшить кількість працівників до 800 чоловік. Для нас, звичайно важливо бачити і реальний приклад боротьби з корупцією. Тому що завдяки роботі ДАБІ, офісу супроводу інвестиційних проектів разом із жорстким контролем правоохоронних органів та прийняттю виважених рішень, ми маємо можливість залучати інвестора і створювати додаткові робочі місця. Адже реальна боротьба з корупцією – запорука збільшення інвестицій”, – наголосив під час огляду потужностей виробництва голова Львівської ОДА Олег Синютка.

До складу виробничих потужностей підприємства входять олійноекстракційний завод, завод рафінації і дезодорації та цех фасування. Компанія провела реконструкцію олійноекстраційного заводу, де встановили сучасне обладнання провідних світових виробників, яке вирізняється енергозбереженням і зводить до мінімуму шкідливий вплив на навколишнє середовище, але при цьому зберігаються високі показники продуктивності та якості продукції.

“Державна архітектурно-будівельна інспекція сьогодні змінює формати і ми стаємо ближчими до забудовників та інвесторів. Ми робимо все для того, щоби створювати якомога більше таких об’єктів, які сьогодні створюють нові робочі місця. Це демонструє нашим західним партнерам, що в Україні дійсно змінюються формати”, – зазначив голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев.

Потужність заводу з виготовлення рафінованої олії – 300 тонн на добу. За потужністю виробництва компанія посідає 3-є місце в Україні серед виробників рафінованої соняшникової олії.

На новому олійноекстраційному заводі діє елеватор для зберігання насіння олійних культур місткістю 34 400 м3.

Сума залучених коштів у  реконструкцію та модернізацію олійноекстраційного заводу становить 1,5 млн євро.

ПП «Оліяр» — підприємство з виробництва рафінованої соняшникової олії, найбільший виробник олії у Західній Україні. Офіс підприємства знаходиться у місті Львові, а виробничі потужності — у селі Ставчани, Пустомитівського району, Львівської області. До складу виробничих потужностей входять: олійноекстракційний завод, завод рафінації і дезодорації, цех фасування.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-olijnopererobna-kompaniya-vidkryla-novi-potuzhnosti
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати