Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині планують збудувати молокопереробний завод

На Львівщині планують збудувати молокопереробний завод

Про це йшлося в межах засідання наглядової ради проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні», яке відбулось в Херсонській області за участю заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети, пише прес-служба ЛОДА.

«На фінансування проекту Уряд Канади виділяє 1 млн доларів. Решту, а це 300 тис доларів – це інвестиції від виробників молока, які здаватимуть на завод від 100л/день (інвестиції 50 тис грн) до 1500л/день (інвестиції 750 тис грн). Такі інвестори стають акціонерами заводу на суму що вдвічі перевищує суму їхніх інвестицій», – розповів начальник відділу розвитку кооперації та підприємництва департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Павло Дигдало.

Також на наглядовій раді розглянули досягнення за 2017 рік сімейних ферм проекту, кооперативів та кооперативних об’єднань Львівської та Дніпропетровської областей.

Зазначимо, що проект «Розвиток молочного бізнесу в Україні» реалізується в 4-х областях – Львівській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Херсонській та фінансується урядом Канади. Проект спрямований на вирішення труднощів, що стоять перед малими та середніми виробниками молока шляхом створення нових та посилення існуючих кооперативів.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-planuyut-zbuduvaty-molokopererobnyj-zavod
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати