Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині третина ВРХ не має реєстрації

На Львівщині третина ВРХ не має реєстрації

Про це йдеться в повідомленні Львівської ОДА, пише milkua.info.

Як зазначається, забезпечення ефективного використання коштів, передбачених у державному бюджеті на спеціальну дотацію за вирощування молодняка великої рогатої худоби, яка народилася в господарствах населення, є актуальним як для тваринництва України в цілому, так і для Львівської області.

З метою отримання достовірної інформації про наявність тварин і можливості більш цілеспрямовано довести інформацію до власників тварин про надання бюджетних дотацій за утримання молодняка ВРХ з залученням представників сільських, селищних або міських рад у районах області створені робочі групи і проведена інвентаризація поголів’я ВРХ в господарствах населення.

«За підсумками інвентаризації поголів’я ВРХ в господарствах населення, слід зазначити, що загальною тенденцією для всіх районів області є значна наявність непроідентифікованих тварин, що становить 34% від наявного поголів’я ВРХ станом на 1 вересня 2018 р.», — йдеться в повідомленні.

В ОДА звернули увагу власників тварин на необхідності дотримання норм чинного законодавства, а саме проведення ідентифікації і реєстрації худоби в термін до 7-ми днів від народження тварини.

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-tretyna-vrh-ne-maye-reyestraciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати