Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині відкрили нові виробничі потужності аграрного підприємства

На Львівщині відкрили нові виробничі потужності аграрного підприємства

Це м’ясопереробний цех із єдиним в Україні автоматизованим морозильним складом продукції місткістю 4000 тонн, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Участь у відкритті взяли заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України Наталія Микольська та заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

“Відкриття будь-якого нового виробництва – це велика перемога, оскільки це нові робочі місця, зростання української економіки. Для нас удвічі більша радість, коли ці підприємства є ще й підприємствами-експортерами. Експортери – це вища ліга бізнесу, це кращі умови праці для працівників, вищі заробітні плати,  можливість розширятися. А також це достатньо висока якість продукції, яку вони пропонують на український ринок. Ще більша радість, коли підприємства відкривають у тих галузях, де Україна була чемпіоном, адже наша держава відома своєю високоякісною продукцією переробки тваринництва. Ми спостерігаємо те, що зараз відбувається відновлення підприємств харчового сектору, і первинна переробка продукції тваринництва – це те, що ми зараз спостерігаємо і повинні підтримувати” ,- наголосила Наталія Микольська.

Основний вид діяльності підприємства – виробництво м’ясної сировини. Із введенням в експлуатацію м’ясопереробного цеху площа виробничих потужностей збільшилась до 8 595,15 квадратних метрів, з яких 1200 квадратних метрів, який як зазначалось вище – єдиний в Україні автоматизований морозильний склад продукції.

Більш, ніж 20 вітчизняних фермерських господарств за прямими контрактами вирощують для підприємства свинину найвищої якості, що підтверджено міжнародними сертифікатами. Відтак, ТзОВ «ЛембергМіт» випускає більше 1500 тонн продукції у місяць.

“Підприємство спеціалізується на забої свинини, її обвалюванні та постачанні сировини як на українські, так і закордонні ринки. У нас є великі можливості, зокрема обвалювання свинини у кількості 100 тонн щодня. Окрім того, також її заморожування у автоматизованій камері. Відповідно, це є перша черга нашого будівництва, запланована і друга черга, де буде така ж камера, оскільки  це – хороший інструмент як для зберігання м’яса, так для його продажу. Наступним нашим кроком стане камера розміром 35 тисяч тонн” ,- розповів директор з виробництва ТзОВ «ЛембергМіт»  Віталій Балух.

Упродовж 2016-2018рр. підприємство залучило інвестицій понад 20 млн грн власними коштами. Свою продукцію експортують у Гонконг, В’єтнам, Грузію, Анголу, Конго. У 2017 році обсяг експортнованої продукції у зазначені країни склав – 299 520,667 кілограм.

Зазначимо,  підприємство створили у 2008 році.  Станом на лютий 2018 року, на підприємстві працює понад 100 робітників

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-vidkryly-novi-vyrobnychi-potuzhnosti-ahrarnoho-pidpryyemstva
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати