Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині ввели в експлуатацію новий елеваторний комплекс

На Львівщині ввели в експлуатацію новий елеваторний комплекс

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» функціонує на території Львівської області з 2006 року. На підприємстві працює близько 600 робітників. Нові виробничі потужності оглянув голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Відкриття нового підприємства це, перш за все, нові робочі місця. Дуже важливо в цьому контексті мати можливість відкривати їх не лише біля Львова, а й у різних селах по всій області. Робота має бути біля рідної домівки, а не за океаном. Від кожного з нас залежить добробут і процвітання нашої країни. Ми самі собі з Божою допомогою та спільними зусиллями збудуємо сильну, міцну державу», – зазначив під час відкриття елеваторного комплексу голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Підприємство застосовує ефективну бізнес-модель поєднання європейського досвіду з українськими реаліями і можливостями. Господарська діяльність та облік ведеться за новітніми програмними технологіями, доповненими супутниковим зв’язком та GPS системами.

«Цей елеватор це наша нещодавна інвестиція. Він здатен зберігати до 12 тисяч тон зерна. Встановлення такого елеватора дозволить збільшити ефективність нашого виробничого блоку. Зерно проходить кілька етапів: при потребі відбувається очистка, після цього зерно сушать та розприділяють для зберігання. Наявність такого елеватора дозволяє забезпечити високу якість зерна. Більшість зерна постачаємо на експорт, але й на внутрішній ринок теж.  Окрім зерна ми вирощуємо ячмінь, пшеницю, ріпак та сою. Зміна культур дозволяє землі відновитись та зберегти свої властивості. Потенціал західного регіону дуже високий в контексті сільськогосподарського сектору. Успішність бізнесу не може реалізуватись без людського фактору, тому ми багато часу і зусиль приділяємо навчанню та підвищенню фаховості наших працівників», –  наголосив директор підприємства «Агро ЛВ Лімітед» Андреа Б`янко.

Довідка:

Упродовж своєї діяльності в Україні  в розвиток компаній інвестовано 1,1 млрд. грн.Підприємство входить в групу компаній  «CONTINENTAL FARMERS GROUP». Компанія оснащена сільськогосподарськими машинами найсучасніших світових виробників, діє картоплесховище потужністю 38 тис т з автоматизованим контролем мікроклімату, сучасний машино-ремонтний комплекс та три зерно-елеваторні комплекси потужністю 40 тис т.

У 2017 році в с.Новосілки-Гостинні  збудували дві силосні ємкості на 6000 т для зберігання зерна. ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» є одним з найбільших виробників картоплі в Україні. На полях компанія залучає новітні енергозберігаючі, безпечні для довкілля технології обробітку ґрунту, живлення і захисту рослин.

Бізнес компанії добре інтегрований в структуру економіки Львівщини, виробництво продукції в структурі сільськогосподарських підприємств Львівщини становить: зернових -15%, цукрових буряків – 32,7%, ріпаку – 19,3%, картоплі – 67,2%.

Перегляди: 14
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-vvely-v-ekspluataciyu-novyj-elevatornyj-kompleks
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати