Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині вироблятимуть крафтовий хамон

На Львівщині вироблятимуть крафтовий хамон

Про це пише журнал The Ukrainian Farmer, передає AgroTimes.

«Щоб виготовляти хамон, потрібно ставити нові камери дозрівання з іншим температурним режимом і вологістю. Найближчим часом планую збудувати таку камеру», – розповів підприємець.

Нині в асортименті «Василь.ко» вісім позицій: класична в’ялена ковбаса без добавок, апельсинова – з додаванням іспанського апельсина та білого сухого вина, з пармезаном, із в’яленими оливками, з в’яленими томатами, шоколадна з фундуком і мигдалем, грибна та чорізо – ковбаска до пива.

Всі інгредієнти до своїх натуральних ковбас, зокрема й спеції, морську сіль Василь Кот замовляє в Іспанії, пармезан – в Італії. Українські тільки м’ясо та карпатські білі гриби.

За його словами, з 10 кг подрібненого м’яса після в’ялення до споживача доходить 4,5 кг. Собівартість 1 кг найдорожчої ковбаски з пармезаном становить до 350 грн. Ціна реалізації – 475 грн/кг.

«Загалом у свій бізнес я вклав $100 тис., зароблених в Іспанії, – розповів Василь Кот. — Виробництво організував власними силами й надалі планую його розвивати тільки за власний кошт. Постійно вкладаю кошти в обладнання, харчування свиней, на збільшення штату працівників».

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-vyroblyatymut-kraftovyj-hamon
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати