Tempo950x100

Tempo300x100

На Львівщині збудують завод з переробки відходів тваринного виробництва за 10 млн євро

На Львівщині збудують завод з переробки відходів тваринного виробництва за 10 млн євро

У сесійній залі Буської районної ради відбулася зустріч директора ТОВ «Фіднова» Андрія Огородніка із представниками громади щодо будівництва нового переробного заводу на території Буської міської ради за межами міста, пише zik.ua.

Як було повідомлено під час зустрічі, ТОВ «Фіднова» на відкритому земельному аукціоні придбало земельну ділянку, площею 9.07га, це територія «Райагробуду».

На цьому місці заплановано будівництво переробного заводу, який буде першим на території України. Це буде переробка відходів тваринного виробництва та виготовлення відповідного борошна, корму для собак, котів тощо.

Вартість будівництва заводу перевищує 10 млн євро. Активна фаза виробництва розпочнеться на весні 2019 року. Заплановано працевлаштувати понад  100 чоловік.

Під час зустрічі було повідомлено, що інвестор невипадково вибрав Буськ, оскільки місто знаходиться в доступній відстані від м’ясокомбінатів області, які будуть основними постачальниками сировини.

Завод  власним транспортом  буде здійснювати перевезення сировини до Буська, де її відразу будуть переробляти в цілодобовому режимі.

Оскільки продукція заводу буде експортуватися у європейські країни, то технологія виробництва повинна бути на найвищому рівні.

На території не заплановано будівництво складу сировини, її не будуть тут зберігати, а відразу переробляти.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-lvivshchyni-zbuduyut-zavod-z-pererobky-vidhodiv-tvarynnoho-vyrobnyctva-za-10-mln-yevro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати