На масштабний форум вперше зберуться рибалки, виробники, переробники, постачальники та поціновувачі риби та морепродуктів з усієї України

На масштабний форум вперше зберуться рибалки,
виробники, переробники, постачальники та поціновувачі
риби та морепродуктів з усієї України

Захід заплановано провести у трьох форматах. Міжнародний бізнес-форум – для професійної спільноти, велика виставкова експозиція в головному павільйоні та на відкритій виставковій площі, що представить максимум технічних та технологічних рішень рибної галузі та риболовного хобі –  для промисловців й агропідприємців та великий рибний гастрономічний фестиваль під патронатом країни-партнера, що стане сюрпризом-несподіванкою та справжнім WOW-магнітом для всіх гостей події.

«В Україні є давні традиції, культура споживання і величезний потенціал для розвитку рибної індустрії. Захід в такому форматі й такого масштабу проходитиме вперше, – розповідає завзятий рибалка, експерт з питань аграрної політики та екології, співголова Оргкомітету виставки-форуму, Голова ВГО «Громада Рибалок України» Андрій Неліпа. – Він збере під одним дахом не тільки виробників і постачальників рибної продукції на столи звичайних громадян, як це робиться в багатьох країнах, але й фахівців та науковців, що супроводжують рибний бізнес, простих рибалок і профі, спортсменів, рестораторів, гурманів, торговців і підприємців рекреаційної сфери – всіх для кого риболовля і риба вже давно є невід’ємною та глибокою пристрастю, серед яких багато й дуже відомих імен».

Якщо ви давно мріяли, але не наважувалися розпочати власний бізнес з виробництва та постачання риби, рибних і морепродуктів до столу українців та в країни ЄС, Близького Сходу, СНД, або в сфері рекреаційного рибальства і риболовного туризму – учасники форуму нададуть вам всю необхідну інформацію і підтримку щодо швидкого старту та масштабування цього високодохідного та соціально важливого бізнесу. Також ви дізнаєтесь про доступні інструменти фінансування, франчайзингу, отримання дозвільної документації, комунікації з клієнтами та інші особливості рибної індустрії в Україні, скуштуєте і матимете змогу ознайомитися з новинками широкого асортименту рибних та морепродуктів, що виробляються в Україні та постачаються з-за кордону. Зможете особисто познайомитися та заключити контракти з закупівельниками торгівельних і кулінарних мереж, виробниками кормів та харчових добавок, дізнатися особливості митних і логістичних питань галузі, протестувати спеціалізовані транспортні рішення, на практиці ознайомитися зі зразками різноманітного обладнання для вирощування і переробки риби, ікри та морепродуктів.

А для шанувальників риболовлі та підприємств торгівлі й рекреаційної сфери оргкомітет презентує великий салон знаряддя і рішень для риболовного відпочинку, туризму і спорту. Від поплавця до човна – все, що вам необхідно для вдалої риболовні, ви зможете знайти та придбати у ході нової головної події рибної галузі України – виставки-форуму FISH BUSINESS UKRAINE.

 

Коли: 21-24 листопада 2019 року
Де: Київ, Виставковий центр «Київ Експо Плаза» на Житомирській

Організатор: Виставкова компанія «Євроіндекс», тел. (044) 461-96-01,  www.fishbiz.com.ua

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-masshtabnyj-forum-vpershe-zberutsya-rybalkyvyrobnyky-pererobnyky-postachalnyky-ta-pocinovuvachiryby-ta-moreproduktiv-z-usiyeyi-ukrayiny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати