Tempo950x100

Tempo300x100

На Миколаївщині будують комплекс з перевалки зернових та олійних культур

На Миколаївщині будують комплекс з перевалки зернових та олійних культур

Так, на сьогодні на території підприємства відбувається будівництво комплексу з перевалки зернових та олійних культур ємністю близько 43 тис. тонн, повідомляє прес-служба компанії “НІБУЛОН”.

Дозвіл на початок будівництва отримано компанією наприкінці жовтня. Тож зараз на підприємстві йде підготовка майданчика під будівництво, планування території та забивка паль. Усього буде зведено шість ємностей по 7,2 тис. тонн кожна. Таким чином, після завершення будівництва загальна ємність зерносховищ, розташованих на території перевантажувального термінала, становитиме  173 тис. тонн. Завершення будівництва нового комплексу заплановано на початок лютого 2018 року.

Із введенням в експлуатацію нового комплексу з перевалки на перевантажувальному терміналі можна буде роздільно та одночасно зберігати сім різних культур. Окрім того, протягом усього маркетингового року термінал матиме змогу без обмежень приймати всі культури та забезпечувати безперебійне  обслуговування перевезень сільгосппродукції Південним Бугом.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-mykolayivshchyni-buduyut-kompleks-z-perevalky-zernovyh-ta-olijnyh-kultur
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати