Tempo950x100

Tempo300x100

На Одещині на базі агрокластеру розвиватимуть апітуризм

На Одещині на базі агрокластеру розвиватимуть апітуризм

Про це повідомив начальник управління аграрної політики Одеської облдержадміністрації Іван Петрів під час семінару «Інструменти побудови моделей формування ланцюжків доданої вартості для сталого розвитку сільських територій» в рамках Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019», пише AgroPortal.

«Медовий агрокластер повинен об’єднати виробників з метою надання їм можливостей використовувати допомогу державних органів влади, адже в процесі створення кластера розпорядженням виділені конкретні причетні органи, які повинні сприяти розвитку даного кластеру», – зазначив Іван Петрів.

За його словами, сільські райони, де діє медовий кластер, розташовані порівняно недалеко від обласного центру, а також там знаходиться значна кількість особистих пасік.

«Для розвитку кластера вже визначені основні напрямки, наприклад, розвиток апітуризму, а також заплановано дуже багато заходів на найближчі три роки. На виставці «Агро-2019» на стенді Одеської області можна було спробувати один з продуктів, який вже виробляється учасниками кластеру, – медову горіхову пасту», – розповів Іван Петрів.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-odeshchyni-na-bazi-ahroklasteru-rozvyvatymut-apituryzm
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати