На Одещині відкрили міні-завод iз виробництва комбікормів

На Одещині відкрили міні-завод iз виробництва комбікормів

У селі Гольма Балтського району Одеської області на базі приватного підприємства «Авангард» відкрито міні-завод з виробництва комбікормів та преміксів. Про це пише «Сила Громад».

У спорудження та обладнання інвестори вклали власні кошти, без залучення кредитних ресурсів. Саме ж виробництво спеціалізується на виготовленні комбікормів та преміксів європейської якості, сировину для якої вирощують на власних полях у Балтському районі.

Директор підприємства Євген Кифоренко поділився, що за рецептурою їздив до Румунії.

«Потужність міні-заводу становить 150-200 тонн на місяць, але за необхідності плануємо нарощувати виробничі потужності і працювати в декілька змін. Від ідеї до упаковки все розробляли самі: бірку, мішок, нитки. Ми зробили маленький цех виробництва для того, щоб наші працівники фермерського господарства мали роботу круглий рік та були зайняті», – зауважив Кифоренко.

За словами директора, продукція виготовляється на обладнанні з комп’ютерним управлінням змішування, що надає можливість при виробництві кормів дотримуватись рецептури та державних стандартів України.

Спеціально розроблена рецептура українськими та румунськими спеціалістами гранульованого корму дозволяє зберегти однорідність поголів’я, та забезпечує стабільний ріст бройлерів, перепілок, курей, гусей та індичок.

Продукцію планують реалізовувати в Україні та області, а також експортувати за кордон.

Джерело: agro-business.com.ua

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-odeshchyni-vidkryly-mini-zavod-iz-vyrobnyctva-kombikormiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати