Tempo950x100

Tempo300x100

На Одещині з’явиться олійний хаб

На Одещині з’явиться олійний хаб

Про це повідомив голова Ради директорів Allseeds В’ячеслав Петрище, пише Економічна правда.

“Інвестиції у створення хабу складуть приблизно 15 млн доларів, і вже 30 млн доларів ми інвестували в інфраструкутру”, – сказав він на прес-конференції

За його словами, мова йде про створення майданчику для трейдерів та переробників на базі потужностей Allseeds, де вони зможуть продавати будь-які обсяги олії плюс відвантажувати партії в будь-яку точку планети.

Петрище додав, що у планах його компанії – подвоїти виробництво рослинної олії  у найближчі три роки.

“Реалізація проекту олійного хабу вже почалася: підписані договори з великими гравцями на цьому ринку. Плануємо у жовтні почати збільшувати потужності перевалки, щоб до січня вийти на потужність 100 тис. тонн на місяць з перспективою 1,5 млн тонн перевалки рослинних олій у наступному році. Упевнений, в найближчі два роки вийдемо на 2,5 млн тонн”, – зазначив В.Петрище.

У вересні Нідерландський банк розвитку FMO та Diligent Capital Partners (DCP) стали акціонерами Allseeds, придбавши частку в 16% акцій.

Інвестиції в акціонерний капітал дозволяють розраховувати на розширення потужностей Allseeds у порту “Южний”.

Allseeds Group заснована в 2010 році. У липні 2015 року група ввела в експлуатацію маслоекстракційний завод в порту “Южний” (Одеська обл.) Потужністю переробки 2,4 тис. тонн насіння соняшнику на добу (або 1,8 тис. тонн ріпаку, або 1,5 тис. тонн сої ).

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-odeshchyni-zyavytsya-olijnyj-hab
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати