Tempo950x100

Tempo300x100

На Полтавщині планують виробляти «чисті» яйця та курятину

На Полтавщині планують виробляти «чисті» яйця та курятину

«Що ми  будемо реалізовувати органічних курей – 100%. Зараз консультант, якого ми залучили, розробляє технологію», — розповів директор компанії «Агроекологія» Гліб Лук’яненко, пише Latifundist.com.

Реалізовувати курку, за словами Гліба Лук’яненко, на сьогоднішній день набагато рентабельніше, ніж молоко, і швидше. У планах компанії поки немає будівництва великої птахоферми. У «Агроекології» є сараї, які потрібно модернізувати. Саме з них компанія має намір стартувати.«Взагалі у нас ідея, зробити дуже чисте яйце за швейцарським стандартом для того, щоб можна було його експортувати», — поділився директор компанії. Коментуючи масштаби проекту, Гліб Лук’яненко повідомив, що компанія технології відразу відпрацьовує на невеликих обсягах, а потім вже збільшує. «Це також, як і нову культуру, ми спочатку відпрацьовуємо технологію, і потім знаємо який буде результат», — підсумував він.

Нагадаємо, що «Агроекологія» запускає власну торгову мережу Fresh & Local . Компанія відкрила перший магазин в Полтаві і займається запуском другого.

Джерело: Інфоіндустрія

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-poltavshchyni-planuyut-vyroblyaty-chysti-yajcya-ta-kuryatynu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати