Tempo950x100

Tempo300x100

На продаж виставили кредити великого агрохолдингу

На продаж виставили кредити великого агрохолдингу

Про це повідомляється на сайті ФГВФО, пише Укрінформ.

“15 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, що входять до складу одного з найпотужніших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів. Активи ПАТ «ВіЕйБі Банк» на торги виставляються з початковою ціною реалізації 198,15 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

Загальна заборгованість за кредитами на початок листопада цього року склала 1 504,26 млн грн. У забезпечення за договорами передано сільгосптехніку та основні засоби, що використовуються у поточній роботі позичальників.

Зокрема, у заставі банку – трактори John Deere (майже 200 одиниць), комбайни зернові, бурякозбиральні тощо. Передане у забезпечення за договорами рухоме майно територіально розміщується у Київській, Полтавській та Донецькій областях, а також – у м. Києві.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за п’ятьма кредитами. Усі позичальники – п’ять пов’язаних між собою компаній – займаються вирощуванням зернових, бобових та олійних культур і входять до складу одного з найпотужніших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів. Щодо однієї компанії порушено справу про банкрутство, решта позичальників ведуть господарську діяльність у сфері вирощування зернових, бобових і насіння олійних культур. Зареєстровані компанії у різних регіонах країни, зокрема у Київській, Херсонській, Сумській та Вінницькій областях.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-prodazh-vystavyly-kredyty-velykoho-ahroholdynhu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати