Tempo950x100

Tempo300x100

На Рівненщині запрацювала ще одна молочна ферма

На Рівненщині запрацювала ще одна молочна ферма

У селі Довгалівка  Крупецької ОТГ відкрили ферму «Шедевр», що стала частиною великого  проекту з створення мережі сімейних ферм та молочних кооперативів, який реалізується кластером «Натуральне молоко», за підтримки ТОВ «УкрМілкІнвест», пише rivne.media.

«Кластер дає можливість жителям сіл не шукати заробітків десь на чужині, а реалізовувати себе на батьківщині. Сімейна молочна ферма – це хороша можливість поєднати самозайнятість із заробітком та утвердженням сімейних цінностей. Тому Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування, завжди вітає і допомагає таким проектам», – сказав директор Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Сивий. 

Сімейна ферма «Шедевр» стала другою у Радивилівському районі та загалом восьмою на Рівненщині, яка відкрита у рамках цього проекту. Кластер надає фінансову підтримку у придбанні корів та необхідної техніки, облаштуванню приміщення та робить весь технологічний супровід. «УкрМілкІнвест» також укладає угоду на закупівлю молока за вигідними цінами.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-rivnenshchyni-zapracyuvala-shche-odna-molochna-ferma
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати