Tempo950x100

Tempo300x100

На ринку добрив активізувалися шахраї

На ринку добрив активізувалися шахраї

Вони використовують назви офіційних продавців добрив і обманом отримують на свої рахунки величезні суми коштів. Отримувати товар відправляють на склади відомих компаній, зокрема УКРАГРО НПК, пише Інфоіндустрія.

Підприємство опублікувало один із рахунків, виписаних шахраями, та радить фермерам, що робити перед придбанням мінеральних добрив. Зокрема, перед тим, як перераховувати кошти за добрива, обов’язково варто дізнатися, звідки буде отриманий товар і, в разі сумнівів, зателефонувати на гарячу лінію ПРАТ УКРАГРО НПК або на підрозділ, з якого плануєтьсяь відпускати продукцію. Контакти всіх підрозділів компанії є на офіційному сайті ПРАТ УКРАГРО НПК.

Шахраї часто використовують змінені назви інших офіційних продавців, партнерів ПРАТ УКРАГРО НПК. На фото – підробний рахунок і печатка ТОВ «АГРАРНИЙ ФОНД», офіційна назва якого – Публічне акціонерне товариство «АГРАРНИЙ ФОНД». За продукцією покупця направили на один з підрозділів ПРАТ УКРАГРО НПК, яке дійсно співпрацює з «АГРАРНИМ ФОНДОМ».

Шахраї можуть використовувати прайси подібні до прайсів компаній Агроімпорт, Ніка-Агротрейд, УКРАГРО НПК та інших відомих операторів ринку мінеральних добрив.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-rynku-dobryv-aktyvizuvalysya-shahrayi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати