Tempo950x100

Tempo300x100

На сьогодні законопроект про ринок землі не стоїть на порядку денному ВР

На сьогодні законопроект про ринок землі не стоїть на порядку денному ВР

Про це заявив Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков на брифінгу після засідання погоджувальної ради, передає  УНН.

“Завжди є закони, законопроекти, які є більш дискусійні, менш дискусійні, з більш серйозним впливом на громадянське суспільство. Станом на сьогодні цей законопроект (про ринок землі — ред.) не стоїть на порядку денному, але ми йдемо до того, щоб розглядати всі закони, які є в порядку денному сесії. Час для цього у нас ще є”, — сказав Разумков, відповідаючи на питання про те, коли законопроект про землю може бути винесений на розгляд.

Він висловив думку про те, ці питання ще будуть опрацьовані як з представниками різних політичних партій та груп, так і з депутатським корпусом і суспільством.

Раніше Олексій Мушак повідомив, що у Верховній Раді Україні вже 14 січня можуть проголосувати за відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні.

Нагадаємо, Комітет з питань аграрної та земельної політики проголосував рекомендувати Верховній Раді України ухвалити в цілому законопроєкт №2178-10 щодо відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-sohodni-zakonoproekt-pro-rynok-zemli-ne-stoyit-na-poryadku-dennomu-vr
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати