Tempo950x100

Tempo300x100

На світовому ринку росте попит на м’ясо, молоко і яйця

На світовому ринку росте попит на м’ясо, молоко і яйця

До такого висновку прийшли учасники 10-го глобального форуму з питань продовольства і сільського господарства (GFFA), який проходив 18-20 січня в Берліні (Німеччина), передає УНН.

У поточному році в роботі Міжнародного глобального форуму з питань продовольства і сільського господарства взяли участь близько 45 міністрів і понад 70 делегацій з різних країн. Тематика роботи заходу була присвячена розвитку тваринництва і його ролі як однієї з найважливіших галузей сільського господарства.

Очікується, що найближчим часом вплив сільського господарства на навколишнє середовище істотно зросте.

“Глобальне зростання населення і більш високий рівень добробуту призводять до непропорційного зростання споживання продуктів харчування тваринного походження в усьому світі. Йдеться про продукти харчування, отримані з м’яса, молока і яєць. Необхідно значно збільшити виробництво, щоб задовольнити попит, який зріс. Можна також припустити, що торгівля продуктами тваринництва значно зросте”, – відзначають організатори форуму.

Ключовою темою заходу в поточному році стало тваринництво і питання, пов’язані з підвищенням ефективності цієї галузі сільського господарства. Після завершення робочої сесії очільники делегацій прийняли підсумкове комюніке, яке відображає спільну позицію міністрів щодо обговорюваної проблематики.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-svitovomu-rynku-roste-popyt-na-myaso-moloko-i-yajcya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати