Tempo950x100

Tempo300x100

На своєму успішному прикладі потрібно показувати і відкривати для іноземців іншу Україну

На своєму успішному прикладі потрібно показувати і відкривати для іноземців іншу Україну

Про це заявив власник Групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко, виступаючи під час Третього міжнародного Інвестиційного форуму, що відбувся на Черкащині 12 жовтня, пише agronews.ua.

«Кожна компанія намагається заявити про себе. Я вважаю, що на своєму успішному прикладі потрібно показувати і відкривати для іноземців іншу Україну», – сказав на початку панельної дискусії «Точки зростання агроіндустрії», що відбулася в рамках Форуму,  власник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко.

Черкаське агентство регіонального розвитку, співініціаторами створення якого виступив Віталій Ільченко разом з засновником K-Fund Василем Хмельницьким, президентом KTD GROUP Олександром Громико, директором компанії Chemical Elements Ukraine Іллею Леоненком  вважає ефективним інструментом для залучення інвестицій президент Української Бізнес Асоціації Володимир Чеповий.

«У них вже є дуже цікаві і ефективні рішення. І ми дуже радіємо, що перші інвестиції — це внутрішні. Якщо не буде внутрішнього інвестора, то іноземний інвестор ніколи не прийде. Є декілька гарних прикладів внутрішнього черкаського інвестора — це компанія «UKRAVIT». І в перемовинах з міжнародними інвесторами, це для них є дуже чітким сигналом, що українці вкладають гроші в свою землю, в свої заводи і це є супер-приводом, щоб вони вкладали свої  інвестиції в Україну»,- зазначив він.

Зазначимо, що Черкащина не випадково була вибрана організаторами, як місце проведення Форуму, адже на сьогодні це один із найбільших виробників сільськогосподарської продукції України – галузі, де сконцентровано надзвичайний  інвестиційний, інноваційний та експортний потенціали. Саме тому розвитку агроіндустрії під час заходу було присвячено окрему панель, адже агропідприємцям важливо вміти комунікувати з інвесторами, особливо потенційними, й надалі взаємодіяти задля розвитку.

«Майстерне створення майбутнього – із таким гаслом ми зустрічаємо наших гостей. Це формула успіху нашої команди. Я впевнений в тому, що заради цього ми ходимо на роботу, займаємось громадською діяльністю, бізнесом. Ця зустріч важлива, бо тут зібралися люди, які генерують, діють, створюють», – наголосив, відкриваючи форум,  голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталя Микольська високо оцінила значення цього форуму – за її словами, дуже важливого для розвитку економіки України.

«У цьому Уряді ми достатньо практично підходимо до економічної політики.  Ми розуміємо, що експорт не робиться в Києві. Він робиться в регіонах. Інвестиції не йдуть навіть у Київ, попри те, що головні компанії зареєстровані тут. Ці інвестиції йдуть у регіони. Зараз, у контексті децентралізації, області змагаються між собою за залучення того чи іншого інвестора та за власного виробника. Тому ми підтримуємо будь-які регіональні ініціативи з налагодження комунікації з бізнесом на місцях, відновлення довіри й співпраці між цими інституціями», – зазначила заступник міністра, виступаючи під час свого візиту на «Фабрику Агрохімікатів», яка входить до складу ГК «UKRAVIT».

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-svoyemu-uspishnomu-prykladi-potribno-pokazuvaty-i-vidkryvaty-dlya-inozemciv-inshu-ukrayinu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати