Tempo950x100

Tempo300x100

На торги виставили кредити одного з найпотужніших агрохолдингів

На торги виставили кредити одного з найпотужніших агрохолдингів

Фонд гарантування виставляє на повторні торги права вимоги за кредитами юросіб, що входять до складу одного з найпотужніших в Україні аграрних холдингів за стартовою ціною у 178,33 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО, пише Укрінформ.

«7 лютого на повторні торги виставляються права вимоги за кредитами юридичних осіб, що входять до складу одного з найпотужніших в Україні вертикально-інтегрованих аграрних холдингів. Активи ПАТ «ВіЕйБі Банк» торгуватимуться за стандартною для фонду моделлю англійських аукціонів (english forward) востаннє. Початкова ціна реалізації – 178,33 млн грн. У випадку, якщо запланований аукціон не відбудеться, наступного разу активи будуть виставлені на продаж уже за голландською моделлю (зі 100% від загальної заборгованості упродовж одного дня ціна автоматично та покроково максимально може знизитись до 20%). Якщо індивідуальний продаж не відбудеться – далі активи торгуватимуться у складі пулу», – йдеться в повідомленні.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за п’ятьма кредитами. Усі позичальники – п’ять пов’язаних між собою компаній – займаються вирощуванням зернових, бобових та олійних культур, і входять до складу одного з найпотужніших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів.

Щодо однієї компанії порушено справу про банкрутство, решта позичальників ведуть господарську діяльність у сфері вирощування зернових, бобових і насіння олійних культур.

Зареєстровані компанії у різних регіонах країни, зокрема у Київській, Херсонській, Сумській та Вінницькій областях.

Загальна заборгованість за кредитами на початок грудня 2017 року становила 1 519,01 млн грн.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-torhy-vystavyly-kredyty-odnoho-z-najpotuzhnishyh-ahroholdynhiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати