Tempo950x100

Tempo300x100

На Вінниччині запустять роботизовану молочну ферму

На Вінниччині запустять роботизовану молочну ферму

Як говориться у повідомленні агрофірми «Ольгополь», підприємство утримує 230 дійних корів, молоко яких оперативно доставляється до нещодавно запущеного переробного заводу, пише agroportal.ua.

Усі виробничі процеси на майбутній фермі будуть автоматизовані, вплив людського фактору виключений, тобто на фермі отримуватимуть молоко найвищої якості, що відповідає всім вимогам та в перспективі зможе конкурувати на всеукраїнському та європейському ринку

У новозбудованому переробному цеху планують виготовляти високоякісне молоко, кефір, ряжанку, масло, йогурти та м«які сири під власною торгівельною маркою Villa Milk.

Як розповів керівник заводу Віталій Істратов, особливістю виготовлення продукції на заводі Villa Milk є те, що її робитимуть термостатним способом, тобто сквашування молока та дозрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо в споживчій тарі. Для цього ємності (пакети, відерця, стаканчики) поміщають у термостатну камеру, де їх витримують у необхідному температурному режимі протягом кількох годин. Перевага такого кефіру чи йогуртів полягає у кращих смакових властивостях у порівнянні із традиційним методом виготовлення.

«Наша концепція передбачає те, що в нас є свої угіддя, свої корми, своє поголів«я корів і, однозначно, сировина, тобто молоко», — зазначає Віталій Істратов.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-vinnychchyni-zapustyat-robotyzovanu-molochnu-fermu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати