Tempo950x100

Tempo300x100

На європейську сільгосптехніку встановлять українські комплектуючі

На європейську сільгосптехніку встановлять українські комплектуючі

На даний момент перша партія підшипників ХАРП вже готується до відвантаження болгарським партнерам, йдеться в повідомленні ХАРП, пише agroportal.ua.

«У минулому MetalAgro AD комплектував сільгоспагрегати підшипниками HARP AGRO з ущільненням підвищеної герметичності X-SHIELD, реалізовані їм через дилерів ХАРП. За кілька років експлуатації сільгосптехніки з комплектацією обслуговуваними підшипниками HARP AGRO з унікальною системою ущільнень болгарські фермери оцінили їх якість, надійність і сьогодні MetalAgro AD прийняв рішення всю лінійку сільськогосподарської техніки комплектувати виключно продукцією ХАРП і працювати з нами безпосередньо, без посередників», — розповідає директор департаменту продажу підшипників «УПЕК-Трейдинг» Віталій Горбів.

Як зазначається, ХАРП поставить болгарським партнерам комплектуючі в обсязі, відповідному потребам в підшипниках усього річного обсягу реалізованих MetalAgro AD сільпхозагрегатів.

«Мова йде про постачання підшипників HARP AGRO з ущільненням підвищеної герметичності X-SHIELD, а також нової лінійки ХАРП — корпусних підшипників серії UC (аналогів YAR), ES (YET), EX (YEL). Ми раді, що в особі MetalAgro AD знайшли надійного партнера, з яким будемо і далі розвивати взаємовигідне співробітництво», — сказав Горбів.

Довідка: Харківський підшипниковий завод (ХАРП) — провідне підприємство в Україні з виробництва підшипників і підшипникових вузлів для сільськогосподарської техніки, залізничної галузі, автомобільної промисловості, транспортного машинобудування. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора ХАРП — «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Східної Європи. Заснований у 1947 році в  Харкові, став першим в Україні і сьогодні залишається єдиним вітчизняним підприємством з виробництва підшипникової продукції.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-yevropejsku-silhosptehniku-vstanovlyat-ukrayinski-komplektuyuchi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати