Tempo950x100

Tempo300x100

На Житомирщині будують насіннєвий завод та завод з виробництва біоетанолу

На Житомирщині будують насіннєвий завод та завод з виробництва біоетанолу

Про це повідомляє департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, пише zhzh.info.
 
Найбільш цікаві інвестиційні проекти, які будуть приносити прибуток галузі і нові робочі місця – це насіннєвий завод та завод з виробництва біоетанолу.
 
Насіннєвий завод буде розташовуватися в селі Почуйки Попільнянського району. Його будівництво почалося в 2014 році, і в планах – завершення в 2018. Завод будується за новітніми технологіями з дотриманням на найвищому рівні всіх екологічних норм на базі вже існуючого насіннєвого заводу.

Крім цього, будівництво заводу передбачає розвиток інфраструктури села – нова дорога від села Почуйки до смт Ставище, нова амбулаторія. Для молоді відкриються можливості для розвитку – стажування на підприємствах за кордоном, участь у громадських дослідженнях і стипендії.
 
Австрійська компанія на території Житомирської області планує за 2 роки збудувати підприємство з виробництва біоетанолу, олії і корму з кукурудзи.
 
В ОДА наголошують, що підприємство високотехнологічне і безвідходне. На першому етапі заплановано створення 100 робочих місць. Крім цього, на підприємстві буде встановлена сонячна електростанція. Проектна потужність заводу – переробка 285 тис. тонн зерна кукурудзи та отримання готової продукції в обсязі 300 тис. тонн біоетанолу в рік.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-zhytomyrshchyni-buduyut-nasinnyevyj-zavod-ta-zavod-z-vyrobnyctva-bioetanolu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати