НАБУ не повертає документи та майно ПАТ «Аграрний фонд»

НАБУ не повертає документи та майно ПАТ «Аграрний фонд»

Після безпідставних обшуків Національного антикорупційного бюро України, ПАТ «Аграрний фонд» звернувся до Солом’янського районного суді м. Києва зі скаргою на бездіяльність детективів Національного антикорупційного бюро України, яка виразилась у неповерненні тимчасово вилученого майна в рамках кримінального провадження.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Аграрний фонд»

Слідчий суддя Солом’янського районного суду м. Києва розглянув скаргу ПАТ «Аграрний фонд», вислухав пояснення адвоката та детектива і прийняв рішення частково задовольнити вимоги Товариства, зобов’язавши детективів НАБУ повернути вилучене майно та документи.

Однак, не зважаючи на те, що рішення Солом’янського районного суду м. Києва було ухвалене ще 3 квітня, співробітники НАБУ й досі не повернули документи та техніку ПАТ «Аграрний фонд», що заважає веденню повноцінної господарської діяльності Товариства. Неодноразові клопотання про повернення майна залишаються без задоволення.

Нагадаємо, що з 7 по 9 лютого 2019 року співробітники НАБУ блокували роботу ПАТ «Аграрний фонд» і протягом двох діб проводили обшуки в приміщенні Товариства.

Голова правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко звернувся до Президента України, Прем’єр-міністра України, Уповноваженого ВР України з прав людини та Бізнес-омбудсмена України з проханням відреагувати на тиск з боку НАБУ, оскільки безкінечні та безпідставні розслідування НАБУ перешкоджають проведенню господарської діяльності, дискредитують імідж Товариства, підривають довіру банків, державних органів та контрагентів.

 

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nabu-ne-povertaye-dokumenty-ta-majno-pat-ahrarnyj-fond
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати