Tempo950x100

Tempo300x100

Найбільший агрохолдинг презентував новий логотип

Найбільший агрохолдинг презентував новий логотип

Як йдеться в повідомленні компанії, фірмовий стиль і логотип компанії був створений спільно з провідним українським  агентством Tough Slate Design під керівництвом креативного директора і власника агентства Дмитра Цапко, пише Аgroportal.ua.

«Ключовими завданнями рестайлінгу було зберегти історичний символ в логотипі і відійти від асоціації компанії з вирощуванням зерна. Також новий логотип повинен лаконічно представляти МХП за кордоном у зв’язку з активною експансією холдингу в світі. Позиціонування компанії як лідера аграрного ринку України залишилося незмінним», — коментує директор по зв’язках з громадськістю та корпоративної соціальної відповідальності МХП Олена Кузьменко.

За її словами, новий знак — це трансформація історичного елемента «млин», який був присутній в логотипі компанії ще з 1998 р. Оновлений млин став сучасним, мінімалістичним, але зберіг автентичність першого знака, а разом з ним — і історію компанії. За рахунок скорочення назви з «Миронівський хлібопродукт» до МХП логотип виглядає сучасним і легким для сприйняття. А дескриптор коротко пояснює, чим займається компанія, і демонструє її масштаби.

Геометрія логотипу у вигляді млину символізує рух і мету, акцентуючи увагу на головному — безперервному досягненні результату, додала Кузьменко.

Довідка: МХП — вертикально інтегрована компанія. Серед напрямків діяльності — рослинництво, птахівництво (займає 55% українського ринку курятини) і м’ясопереробки. Земельний банк МХП становить близько 370 тис. га. З 2008 року акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі.
 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-ahroholdynh-prezentuvav-novyj-lohotyp
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати