Tempo950x100

Tempo300x100

Найбільший світовий портовий оператор вийшов на український ринок

Найбільший світовий портовий оператор вийшов на український ринок

Свої послуги компанія буде надавати в порту «Південний». Про це пише propozitsiya.com.

“P&O Maritime – один з «капітанів» індустрії, який починав працювати ще в 1830-х у Великобританії, а сьогодні належить глобальному гігантові DP World Group, почав оперувати буксирами в Україні”, – написав партнер SD Capital Андрій Ставніцер в своєму Facebook.

На його думку, ця новина багато значить для ринку private equity, так як це перший великий exit ( «вхід», покупка частки в капіталі компанії – ред.) в Україні за останні кілька років.
«SD Capital з партнерами продав контроль в українській компанії стратегічному інвесторові, значить ринок ліквідний і у нас є перспективи», – написав Ставніцер.

У SD Capital також додали, що P&O Maritime придбала контроль над українською буксирною компанією LB Shipping. Со-інвестором угоди виступила інвестиційна компанія SD Capital, яка належить Андрію Ставніцеру і Філіпу Грушко. Сума угоди не розголошується.

Варто додати, що P&O Maritime надає різні портові послуги в усьому світі, має в своєму розпорядженні власний флот буксирів, швартових, науково-дослідних суден, пасажирських і круїзних лайнерів. DP World Group – один з найбільших портових операторів світу, яка оперує 78 морськими, наземними терміналами в 40 країнах світу і керує 50 суміжними бізнесами.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-svitovyj-portovyj-operator-vyjshov-na-ukrayinskyj-rynok
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати