Найбільший світовий виробник пива заявив про падіння прибутку через короновірус

Найбільший світовий виробник пива заявив про падіння прибутку через короновірус

Компанія повідомила, що вірус призвів до значного зниження попиту в Китаї, особливо під час святкування Нового року за місячним календарем, передає БизнесЦензор.

Компанія, яка продає більше пива Budweiser в Китаї, ніж на ключовому для бренду американському ринку, оцінила падіння виручки із-за епідемії в Китаї за перші два місяці цього року в $285 мільйонів, що відповідає 2,3% виручки групи за перший квартал минулого року.

Нагадаємо, в Україні Anheuser-Busch InBev представлена ПРАТ “Абінбев Ефес Україна”, яке було створено внаслідок злиття бізнесів AB InBev і Anadolu Efes на території України і РФ в рівних частках.

Виробнича мережа об’єднаної компанії складається з 11 пивоварних заводів і трьох солодових комплексів у Росії, а також з трьох пивоварних заводів в Україні.

Компанія є одним з лідерів пивоварного ринку України. Їй належать Чернігівський, Харківський і Миколаївський заводи. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: BUD, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Löwenbräu, Franziskaner, Spaten, beck’s, а також локальних ТМ: “Чернігівське”, “Рогань”, “Янтар”, “Жигулівське”.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-svitovyj-vyrobnyk-pyva-zayavyv-pro-padinnya-prybutku-cherez-koronovirus
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати