Tempo950x100

Tempo300x100

Найбільший український виробник горілки споює Азію та США

Найбільший український виробник горілки споює Азію та США

Згідно з інформацією компанії, експортні продажі зросли до 660 тис. дал і склали майже 24% від усього обсягу експорту горілки з країни. У холдингу таке збільшення поставок пояснюють виходом на нові ринки в країнах Азії і Америки. Крім того, компанія приділяла велику увагу продажам в форматах Duty Free, які зросли удвічі – до 191 тис. дал.

За словами Анатолія Корчинського, генерального директора групи компаній, холдинг планує активне просування на ринках Азії і США, а також запуск нових категорій і брендів алкогольної продукції спеціально під ці країни.

У компанії відзначають, що виручка від продажів в 2017 році зросла на 14% і склала 6,5 млрд грн. Інвестиції у виробництво склали 35 млн грн, з яких 10 млн грн були спрямовані на розширення площ виноградників. За останні два роки холдинг висадив нові саджанці винограду на 148 га.

Відзначимо, що в Україні «Баядера Груп» займає більше чверті ринку горілки. У 2016 році горілка «Хлібний Дар» посіла п’яте місце в світі за обсягами продажів за даними міжнародного рейтингу видання Drinks International.

Продукція представлена ​​брендами «Хлібний Дар», «Козацька Рада», «Перша Гільдія», «Цельсій», «Перепілка», Koblevo, Marengo і іншими. Також «Баядера» також є імпортером світових алкогольних брендів.

Джерело: agroday.com.ua

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-ukrayinskyj-vyrobnyk-horilky-spoyuye-aziyu-ta-ssha
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати