Tempo950x100

Tempo300x100

Найбільший український виробник яєць пропустив виплату боргу в $200 млн

Найбільший український виробник яєць пропустив виплату боргу в $200 млн

Про це йдеться в повідомленні на сайті Лондонської фондової біржі (LSE), пише НВ.

Переговори щодо реструктуризації зі спеціальним комітетом власників єврооблігацій тривають. Деталі переговорів не уточнюються.

Компанія очікує, що будь-яка пропозиція з реструктуризації заборгованості для представлення її кредиторам буде включати запит про реструктуризацію основної суми і відсотків, що підлягають сплаті 29 жовтня 2018 року, на додаток до процентних платежах з терміном погашення 2 травня 2018 року, 30 жовтня 2017 року і 2 травня 2017 року.

Таким чином, облігації не будуть погашені і відповідна виплата процентів не буде здійснена до дати погашення.

Відзначимо, що ще 2015 році Авангард завершив процес реструктуризації облігацій на $200 млн, продовживши термін їх обігу до 29 жовтня 2018 року. Тоді ж було вирішено, що виплата процентного доходу буде здійснюватися раз на півроку – 29 квітня та 29 жовтня.

У комітеті кредиторів представлені власники приблизно 50% облігацій Авангарду і близько 40% UkrLandFarming.

Укрлендфармінг є найбільшим агрохолдингом в Євразії. Займається вирощуванням зернових, виробництвом яєць і яєчних продуктів, вирощуванням великої рогатої худоби, дистрибуцією техніки, добрив і насіння.

До структури холдингу входять 16 сучасних елеваторів, 216 горизонтальних зерносховищ, п’ять насіннєвих заводів, 19 птахофабрик, 10 ферм з вирощування курей-несучок, три репродуктори, три селекційних господарства, шість комбікормових заводів, завод із виробництва яєчних продуктів Імперово Фудз, три склади тривалого зберігання яєць, шість цукрових заводів, 19 м’ясокомбінатів і два заводи з виробництва шкіри.

Укрлендфармінг є материнською структурою Авангарду.

Авангард – вертикально інтегрований холдинг, що спеціалізується на виробництві яєць і яєчних продуктів, є найбільшим гравцем на українському ринку.

Агрохолдингу належить 19 птахофабрик, 10 ферм з вирощування курей-несучок, 3 інкубатори, шість комбікормових заводів, три елеватори, завод з виробництва яєчних продуктів Імперово Фудз. Компанія експортує свою продукцію на ринки Близького Сходу, Африки, Азії, СНД та ЄС. Акції Авангарду у формі глобальних депозитарних розписок торгуються на Лондонській фондовій біржі з травня 2010 року.

Власником агрохолдингів є бізнесмен Олег Бахматюк.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-ukrayinskyj-vyrobnyk-yayec-propustyv-vyplatu-borhu-v-200-mln
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати