Tempo950x100

Tempo300x100

Найбільший в світі виробник соняшникової олії хоче побудувати завод у Західній Україні

Найбільший в світі виробник соняшникової олії хоче побудувати завод у Західній Україні

Агрохолдинг “Кернел”, один з найбільших в Україні, вивчає можливість будівництва заводу з переробки соняшнику в 2018-2019 роках у Західній Україні. Про це повідомляє Delo.UA.

“На заході ми вивчаємо можливості з будівництва потужностей з переробки соняшнику. Ми давно працюємо на заході, де розвиваємо інші напрями, елеваторний бізнес. Це план на 2018-2019 роки. Зараз розглядаємо Хмельницьку та Тернопільську області. Проекту ще немає”, — повідомив директор департаменту виробництва, досліджень і розвитку агробізнесу “Кернел” Віталій Ставнічук в кулуарах Київського міжнародного економічного форуму.

Агрохолдинг “Кернел” в червні 2017 року придбав агрокомпанію “Агро Інвест Україна” з зембанком у 27,5 тис. га і потужностями зі зберігання 170 тис. тонн зерна.

У травні АМКУ надав дозвіл компанії Jerste B. V. (Нідерланди), яка належить Kernel Holding, на придбання частки більше 50% компанії Ukrainian Agrarian Investments S. A. (“Українські аграрні інвестиції”).

“Кернел” — найбільший у світі виробник і експортер соняшникової олії, провідний виробник і постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-v-sviti-vyrobnyk-sonyashnykovoyi-oliyi-hoche-pobuduvaty-zavod-u-zahidnij-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати