Найбільший вітчизняний агрохолдинг розширює проект моніторингу емоцій співробітників

Найбільший вітчизняний агрохолдинг розширює проект моніторингу емоцій співробітників

Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) розширює проект моніторингу емоцій співробітників.

Про це повідомила директор департаменту управління персоналом та комунікацій МХП Ксенія Прожогіна на своїй сторінці у Facebook.

«Ми починаємо масштабування в рамках головного офісу проекту з дослідження рівня задоволеності співробітників на основі… емоційних обчислень. Протягом декількох місяців невелика група наших співробітників-волонтерів брала участь у реалізації пілотної частини проекту для «обкатки» і настройки технологій», – написала вона.

Згідно з її повідомленням, компанія розширює вибірку учасників дослідження.

«Ми підійшли до наступного етапу: для поглиблення і більш точної адаптації емоційних обчислень розширюється вибірка учасників дослідження. У найближчі дні ми чекаємо поставку і почнемо монтаж новітнього обладнання та ПЗ, аналогів яких немає в Україні. Вони допоможуть збирати ще більш точні дані на більш широкій виборці учасників дослідження», – пояснила Прожогіна.

Вона додала, що метою даного моніторингу є «захист співробітників від стресу, морального, професійного та психологічного вигорання».

МХП займається виробництвом курятини, зернових, соняшникової олії, продуктів м’ясопереробки. На європейський ринок МХП поставляє охолоджені напівтуші курей, які переробляються, зокрема, на його підприємствах у Нідерландах і Словаччині. Земельний банк агрохолдингу до кінця 2017 року складав близько 370 000 га.

Засновником і мажоритарним акціонером МХП є український бізнесмен Юрій Косюк.

Чистий прибуток МХП у 2018 році скоротилася на 44,3% порівняно з 2017 роком, до $128 млн, виручка збільшилася на 21%, до $1,556 млрд.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-vitchyznyanyj-ahroholdynh-rozshyryuye-proekt-monitorynhu-emocij-spivrobitnykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати