Найбільший вітчизняний виробник курятини заперечує звинувачення в зловживанні монопольним становищем

Найбільший вітчизняний виробник курятини заперечує звинувачення в зловживанні монопольним становищем

В агрохолдингу “Миронівський хлібопродукт”, який є найбільшим виробником курятини в Україні та займає левову частку ринку, вважають, що розпочате розслідування проти компанії безпідставне, а наведені Антимонопольним комітетом (АМКУ) аргументи необґрунтовані.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

“МХП в своїй діяльності чітко дотримується чинного законодавства України… і ніколи своїми діями не обмежувало права інших учасників ринку вільно вибирати собі партнерів, а також не нав’язував іншим учасникам ринку власних правил поведінки”, – йдеться в офіційній заяві компанії.

Також наголошується, що холдинг не отримав від АМКУ жодного офіційного повідомлення про відкриття справи та надання офіційних документів або запитів з цього питання.

Раніше повідомлялося, що АМКУ почав розслідування дій групи “Миронівський хлібопродукт” на ринку курятини за ознаками зловживання монопольним становищем.

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najbilshyj-vitchyznyanyj-vyrobnyk-kuryatyny-zaperechuye-zvynuvachennya-v-zlovzhyvanni-monopolnym-stanovyshchem
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати