Tempo950x100

Tempo300x100

Найменші в світі помідори важать 1-2 грами

Найменші в світі помідори важать 1-2 грами

Нещодавно директор компанії Eminent Food, Ян ван Хейнинген (Jan van Heijningen) і керуючий FarmFresh Farms, Джон Кетлер, підписали угоду про спільне співробітництво, пише Зерно.

Новий сорт помідорів буде вирощуватися у місті Лімінгтон (Канада). Для задоволення споживчого попиту протягом наступних кількох років планується розширення виробництва томатів Tomberry.

У минулому році компанія FarmFresh Farms разом з розробниками Eminent Seeds NL досліджували нові сорти помідорів, які б підходили для популярних закусок. І створили унікальний сорт томатів Tomberry, які, крім приємного аромату, досить універсальні. Їх можна використовувати для салатів і гарячих блюд, тим більше, що виглядають вони досить своєрідно. Це найменші в світі помідори розміром 0,5-1 см в діаметрі. Середня вага міні-помідорів становить 1-2 грами.

«Унікальний за своїм розміром сорт Tomberry і зацікавив наших роздрібних партнерів. Зараз в Північній Америці справжній бум на різні закуски, тому ми продовжуємо розширювати асортимент наших продуктів, щоб збільшити категорію закусок», — пояснив виконавчий директор з роздрібного продажу FarmFresh Farms Метт Квірінг (Matt Quiring).

Протягом наступних кількох місяців NatureFresh Farms буде розробляти упаковку та працювати над постачанням товару, щоб уже навесні 2018 року запустити Tomberry в продаж.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/najmenshi-v-sviti-pomidory-vazhat-1-2-hramy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати