Tempo950x100

Tempo300x100

“Наша Ряба” винайме колишнього топ-менеджера найбільшого світового виробника м’яса

“Наша Ряба” винайме колишнього топ-менеджера найбільшого світового виробника м’яса

Як йдеться в повідомленні компанії на Лондонській фондовій біржі в п’ятницю, відповідне питання розгляне збори акціонерів 18 червня, передає БизнесЦензор.

Банфі в 2014-2016 роках був головним виконавчим директором (CEO) по Європі і Євразії бразильської BRF, однієї з найбільших компанії у світі виробників м’яса.

На порядку зборів акціонерів також переобрання шести нинішніх директорів МХП на нові терміни – до 2021 року і 2024 року.

Акціонери також розглянуть рекомендацію комітету з призначень і винагород про збільшення винагороди засновнику та мажоритарному акціонеру, голові правління (CEO) МХП Юрію Косюку.

Як повідомлялося, чистий прибуток МХП в 2017 році зріс в 3,3 рази – до $230 млн порівняно з 2016 роком. Виручка за минулий рік збільшилася на 13,4% – до $1,29 млрд.

МХП є найбільшим виробником курятини в Україні. Займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м’ясопереробки.

Антимонопольний комітет України (АМКУ) оцінює частку агрохолдингу ПАТ “Миронівський хлібопродукт” на ринку курячого м’яса в 38%.

Засновником і мажоритарним акціонером МХП є український бізнесмен Юрій Косюк, який в 2014 році працював заступником глави Адміністрації президента Петра Порошенка.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nasha-ryaba-vynajme-kolyshnoho-top-menedzhera-najbilshoho-svitovoho-vyrobnyka-myasa
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати