Tempo950x100

Tempo300x100

“Нашій Рябі” дозволять розробити більше надр на Київщині

“Нашій Рябі” дозволять розробити більше надр на Київщині

Про це KV стало відомо з проекту рішення Київської обласної ради “Про погодження клопотання Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю “Старинська птахофабрика” про надання спеціального дозволу на користування надрами”.

“Погодити клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю “Старинська птахофабрика” (код ЄДРПОУ 30925770) щодо розширення меж раніше наданої у користування ділянки надр з метою її геологічного вивчення, знаходиться за адресою: Київська область, с. Старі Петрівці, Вишгородський район (свердловини № 1, 2, 3, 4) для забезпечення господарських потреб”, – йдеться в документі.

ТОВ “Старинська птахофабрика” займається виробництвом інкубаційних яєць птиці бройлерів (ТМ “Наша Ряба”). Входить до складу ПАТ “Миронівський хлібопродукт” Юрія Косюка, який є кінцевим бенефіціарним власником підприємства.

Крім “Старинської птахофабрики” в “Миронівський хлібопродукт” входять ПРАТ “Оріль-Лідер”, ПРАТ “Миронівська птахофабрика” та ДП “Перемога нова”.

Нагадаємо, в серпні цього року група компаній ПАТ “Миронівський хлібопродукт” потрапила в дотаційний скандал після того, як отримала 42% загальної суми дотації для допомоги сільськогосподарським підприємствам. З майже двох мільярдів гривень компанії екс-заступник глави АП і радника Петра Порошенка Юрія Косюка отримали 809 млн гривень.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nashij-ryabi-dozvolyat-rozrobyty-bilshe-nadr-na-kyyivshchyni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати