Tempo950x100

Tempo300x100

Насіння та гербіцид: «UKRAVIT» оголошує акцію

Насіння та гербіцид: «UKRAVIT» оголошує акцію

Акція передбачає придбання акційних пакетів продукції «UKRAVIT» і отримання за це винагороди. В акційні пакети входить насіння гібридів соняшника Жалон, Лейіла, Бенето та гербіцид Варяг для їх захисту у визначених об’ємах. Наприклад:

Акційний пакет 1.Гербіцид Варяг в обсязі 400-480 л та насіння гібридів соняшника Жалон Стандарт або Жалон Екстра або Лейіла Екстра або Бенето Стандарт у кількості 40-49 п.од.

Акційний пакет 2. Гербіцид Варяг в обсязі 500-580 л та насіння гібридів соняшника Жалон Стандарт або Жалон Екстра або Лейіла Екстра або Бенето Стандарт у кількості 50-59 п.од. 

Акційний пакет 3. Гербіцид Варяг в обсязі 600-680 л та насіння гібридів соняшника Жалон Стандарт або Жалон Екстра або Лейіла Екстра або Бенето Стандарт у кількості 60-69 п.од. і т.д.

Читайте також: «UKRAVIT» пропонує аграріям нову послугу – трейдинг

В якості винагороди учасник може обрати будь-яку продукцію «UKRAVIT» – засоби захисту рослин, добрива, мікродобрива, насіння чи каву «AFRICANA», а також послугу «Інституту здоров’я рослин». Термін отримання Винагороди – 12 місяців після розрахунків та отримання Акційних пакетів.

Акція діє до 20.12.2020. Участь може взяти кожен агровиробник, який на момент її дії не має заборгованостей перед організатором. Кількість разів участі в акції на період її дії – необмежена. 

Деталі акції дізнайтеся за посиланням.

[[{“fid”:”696157″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nasinnya-ta-herbicyd-ukravit-oholoshuye-akciyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати