Tempo950x100

Tempo300x100

Насіння ячменю відправлять у Космос

Насіння ячменю відправлять у Космос

Компанія має намір вивчити, як насіння будуть реагувати в унікальному «середовищі мікрогравітації».

Ще в березні Будвайзер розповів про свої майбутні плани стати першою пивною компанією, яка заварює пиво на Марсі. Щоб це сталося, компанія об’єднала зусилля з Центром розвитку науки в космічному просторі, інформує news.eizvestia.com.

CASIS відповідає за управління Національною лабораторією Міжнародної космічної станції в США, а Space Tango — приватна компанія з розробки корисних даних, яка працює у Національній лабораторії.

«Будвайзер завжди виступає за розвиток  інновацій, і ми натхненні колективною американською мрією дістатися до Марса», — сказав Рікардо Маркес, віце-президент Будвайзер. «Ми раді почати наше дослідження, щоб заварити пиво для червоної планети».

Разом команда планує відправити насіння ячменю на ракету SpaceX CRS-13, яку запустять 4 грудня з Військово-повітряної станції Кейп Канаверал у Флориді. Насіння ячменю потім прибуде на Міжнародну космічну станцію, де вони будуть використовуватися у двох експериментах.

У першому експерименті основна увага буде приділена тому, як насіння ячменю будуть реагувати, коли вони піддаються впливу підвищеної мікрогравітації, а другий експеримент буде вивчати, як насіння будуть рости в умовах невагомості.

Насіння ячменю, які є одним з чотирьох основних інгредієнтів пива ” Будвайзер, будуть зберігатися на космічній станції протягом приблизно 30 днів. Після цього вони будуть повернуті на Землю, де вчені проаналізують експеримент.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nasinnya-yachmenyu-vidpravlyat-u-kosmos
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати