Названо найкращу страву української кухні

Названо найкращу страву української кухні

Авторитетне американське видання The Washington Post опублікувало хвалебну статтю про український борщ. Автори тексту підкреслюють, наскільки корисне таке блюдо і називає його «розкішною їжею», пише Главком.

«Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Недавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряків, кореня селери і цибулі, поряд з хорошою твердою головкою капусти», – пише у своїй статті журналістка Еллі Крігер.

При цьому вона зазначає, що жодна інша страва не здатна подати комбінацію настільки різноманітних овочів настільки синергічно і оригінально.

«Борщ офіційно вийшов на американський ринок. The Washington Post вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу», – пише на своїй сторінці в Facebook Мирослава Гонгадзе.

Нагадаємо, це вже не перша публікація про український борщ в американській пресі. Раніше подібні хвалебні відгуки з’являлися в The New Yorker.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nazvano-najkrashchu-stravu-ukrayinskoyi-kuhni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати