Tempo950x100

Tempo300x100

Названо найкращу страву української кухні

Названо найкращу страву української кухні

Авторитетне американське видання The Washington Post опублікувало хвалебну статтю про український борщ. Автори тексту підкреслюють, наскільки корисне таке блюдо і називає його «розкішною їжею», пише Главком.

«Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Недавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряків, кореня селери і цибулі, поряд з хорошою твердою головкою капусти», – пише у своїй статті журналістка Еллі Крігер.

При цьому вона зазначає, що жодна інша страва не здатна подати комбінацію настільки різноманітних овочів настільки синергічно і оригінально.

«Борщ офіційно вийшов на американський ринок. The Washington Post вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу», – пише на своїй сторінці в Facebook Мирослава Гонгадзе.

Нагадаємо, це вже не перша публікація про український борщ в американській пресі. Раніше подібні хвалебні відгуки з’являлися в The New Yorker.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nazvano-najkrashchu-stravu-ukrayinskoyi-kuhni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати