Tempo950x100

Tempo300x100

Не для Гриця паляниця

Не для Гриця паляниця

За словами виконуючого обов’язки Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерія Ярошенка, з початку 2017 року до служби зайнятості ПАТ “Київхліб” надало 211 вакансій, з яких 158 укомплектовані за сприянням служби зайнятості. 

“У нас є позитивний досвід співпраці зі службою зайнятості, коли майбутні співробітники приходять із центрів і залишаються працювати у великому, згуртованому колективі “Київхліб”. У колективі працює близько 4 тисяч осіб, і ще залишається багато відкритих вакансій робітничих та інженерно-технічних спеціальностей, таких як: пекарі, тістоміси, комірники, вантажники, водії, фасувальники продукції тощо. Компанія гарантує офіційне працевлаштування згідно із чинним законодавством України, ринкову офіційну заробітну плату, зручний графік роботи, надання спецодягу. Навчання, підвищення кваліфікації, стажування проводиться за рахунок роботодавця. Іногороднім надається безкоштовне ліжко-місце у гуртожитку. Доставка від гуртожитка на виробничий цех здійснюється за рахунок роботодавця” – наголосив голова правління ПАТ”Київхліб” Володимир Череда.

[[{“fid”:”202959″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Ситуація на ринку праці в столиці лишається складною: за даними Київського міського центру зайнятості, основною проблемою залишається дисбаланс між попитом і пропозицією на робочу силу. На обліку стабільно високою є частка безробітних з вищою освітою (84%), в той час, як в місті зростає попит на робітничі професії. Вихід із ситуації на думку директора Київського міського центру зайнятості Віктора Білича полягає у здійсненні заходів, спрямованих на підняття у суспільстві престижу робітничих професій.

“З цією метою спеціалісти районних центрів зайнятості систематично проводять “Уроки реального трудового життя” з учнівською молоддю. Надають допомогу шкільним психологам, методистам, класним керівникам в організації та проведенні професіографічних екскурсій та зустрічей на підприємствах міста і проводять профдіагностичне тестування”.

Дар’я Анастасьєва

Ексклюзивно для Agroreview

Перегляди: 21
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ne-dlya-hrycya-palyanycya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати