Tempo950x100

Tempo300x100

Nestle вироблятиме вегетаріанську продукцію

Nestle вироблятиме вегетаріанську продукцію

Про це пише AgroPortal.

Портфель Sweet Earth охоплює всі види продуктів харчування, що дозволить значно диверсифікувати пропозиції на ринках продуктів Nestle.

В Nestle очікують, що це придбання дозволить вийти на ринок рослинних продуктів, який, як очікується, до 2010 року виросте до $5 млрд.

«У Сполучених Штатах ми переживаємо перехід споживачів до рослинних білків. 50% споживачів зацікавлені в продуктах на основі рослин, а 40% прагнуть скоротити споживання м’яса. Одним із стратегічних пріоритетів Nestlé є побудова нашого портфеля вегетаріанських пропозицій відповідно до сучасних тенденцій в галузі охорони здоров’я. Унікальні і поживні продукти Sweet Earth дає Nestle лідируючі позиції в новому середовищі», — сказав генеральний директор Nestle USA Пол Грімвуд. 

Келлі і Брайан Світті заснували компанію в 2011 році, а лінія Sweet Earth з 48 продуктами без м’яса, такими як вегетаріанський бекон, шинка та інше, в даний час продаються по всій країні в більш ніж 10 тис.магазинів. Коли Nestle завершить придбання Sweet Earth Foods, обидва засновники продовжать працювати в компанії.

Довідка: 

Nestlе — найбільша світова компанія в сфері виробництва продуктів харчування і напоїв, яка представлена в 189 країнах. Штат співробітників — 328 тис. Річний обсяг продажів компанії в 2016 році склав 89,5 млрд швейцарських фраків. Nestlе належить понад 2000 торгових марок, компанія має 418 заводів.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nestle-vyroblyatyme-vehetariansku-produkciyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати