Nestle вироблятиме вегетаріанську продукцію

Nestle вироблятиме вегетаріанську продукцію

Про це пише AgroPortal.

Портфель Sweet Earth охоплює всі види продуктів харчування, що дозволить значно диверсифікувати пропозиції на ринках продуктів Nestle.

В Nestle очікують, що це придбання дозволить вийти на ринок рослинних продуктів, який, як очікується, до 2010 року виросте до $5 млрд.

«У Сполучених Штатах ми переживаємо перехід споживачів до рослинних білків. 50% споживачів зацікавлені в продуктах на основі рослин, а 40% прагнуть скоротити споживання м’яса. Одним із стратегічних пріоритетів Nestlé є побудова нашого портфеля вегетаріанських пропозицій відповідно до сучасних тенденцій в галузі охорони здоров’я. Унікальні і поживні продукти Sweet Earth дає Nestle лідируючі позиції в новому середовищі», — сказав генеральний директор Nestle USA Пол Грімвуд. 

Келлі і Брайан Світті заснували компанію в 2011 році, а лінія Sweet Earth з 48 продуктами без м’яса, такими як вегетаріанський бекон, шинка та інше, в даний час продаються по всій країні в більш ніж 10 тис.магазинів. Коли Nestle завершить придбання Sweet Earth Foods, обидва засновники продовжать працювати в компанії.

Довідка: 

Nestlе — найбільша світова компанія в сфері виробництва продуктів харчування і напоїв, яка представлена в 189 країнах. Штат співробітників — 328 тис. Річний обсяг продажів компанії в 2016 році склав 89,5 млрд швейцарських фраків. Nestlе належить понад 2000 торгових марок, компанія має 418 заводів.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nestle-vyroblyatyme-vehetariansku-produkciyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати