Tempo950x100

Tempo300x100

«НІБУЛОН» отримав 8,3 млн гривень страхової виплати

«НІБУЛОН» отримав 8,3 млн гривень страхової виплати

Про це повідомляє прес-служба компанії СК «Арсенал Страхування», пише agravery.com.

Страховик відшкодував збитки, які компанія зазнала в результаті пожежі на сушарці комплексу з приймання, зберігання та відвантаження зернових та олійних культур.

Читайте також: Погода випробовує вітчизняних аграріїв на міцність

«За даними “Арсенал Страхування” усе більше сільськогосподарських підприємств зазнають фінансових збитків як від пожеж природного і техногенного характеру, так і від інших природних катаклізмів, а їх суми обчислюються сотнями млн грн. Якщо говорити про даний випадок, то загоряння зерносушарок — поширене явище, оскільки технологічний процес сушіння насіння та зерна супроводжується появою легкозаймистого пилу. Забезпечивши страхове покриття свого нерухомого майна, підприємство не отримало фінансових збитків від пожежі, які могли повністю «лягти на плечі» підприємства, якби цього покриття не було», — відзначила Марина Авдєєва, керуючий акціонер СК «Арсенал Страхування».

Читайте також: Без врожаю: як мінімізувати збитки в сільському господарстві

Нагадаємо, що елеватор компанії «НІБУЛОН», розташований в смт Великі Коровинці, Чуднівського району Житомирської області, постраждав від пожежі в минулому році. Устаткування та нерухомість, а саме сушильна установка CIMBRIA, ланцюговий транспортер і ковшова норія, були застраховані договором добровільного страхування майна. В результаті, страхування покрила збитки сільгосппідприємства, що дозволило компанії відновити свої активи.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nibulon-otrymav-83-mln-hryven-strahovoyi-vyplaty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати