Tempo950x100

Tempo300x100

«НІБУЛОН» придбав власні залізничні вагони для перевезення зерна

«НІБУЛОН» придбав власні залізничні вагони для перевезення зерна

Про це повідомила прес-служба компанії “Нібулон”.

20 вагонів уже надійшли під навантаження на один з комплексів компанії – філію «Смотрич» (Кам’янець-Подільський район, Хмельницька обл.). Оснащене  високопродуктивним обладнанням  підприємство в максимально короткі терміни здійснило навантаження. І продукція вже відправлена до перевантажувального термінала в місті Миколаїв.

Вагони-хопери бункерного  типу  для перевезення зерна моделі 19-6869 виробництва ТОВ «Дослідний-механічний завод  „КАРПАТИ”» мають сучасні характеристики: вантажопідйомність – 70,5  тонн, об’єм кузова – 120 куб. м. Для порівняння: вагони моделі 19-752, які сьогодні надаються АТ «Укрзалізниця»,  мають об’єм кузова 94 куб. м.

Як зазначає генеральний директор компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський, донедавна компанія не планувала придбання вагонів, адже, на його думку, насправді вагонного парку в Україні достатньо для того, щоб навіть перевозити в два рази більше збіжжя:

«Тільки оборот вагонів має бути з центра України до порту 3-4 дні (туди і у зворотному напрямку), а не 10-12, як сьогодні. Отож скільки вагонів не додавай, якщо ефективність їх використання не буде покращена, то ситуація не зміниться, а обіг вагонів навіть погіршиться: їх постійно не вистачатиме, і вони перетворяться у склади на колесах», – зазначив він.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nibulon-prydbav-vlasni-zaliznychni-vahony-dlya-perevezennya-zerna
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати