Tempo950x100

Tempo300x100

«НІБУЛОН» збудує перевантажувальні термінали в Запорізькій та Дніпропетровській областях

«НІБУЛОН» збудує перевантажувальні термінали в Запорізькій та Дніпропетровській областях

В рамках реалізації цієї програми, генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський разом з провідними фахівцями компанії у галузях будівництва та гідротехнічних споруд, енергетики, екології, земельних відносин відвідав з робочими візитами Запорізьку та Дніпропетровську області.

Головною темою робочої наради з головою Запорізької облдержадміністрації Костянтином Брилем стало майбутнє будівництво нового перевантажувального термінала у с. Тернівка Вільнянського районую Зокрема, були обговорені питання процедури землевідведення, енергозабезпечення, необхідність проведення днопоглиблювальних робіт та інші.

В ході зустрічі з керівництвом Дніпропетровської ОДА обговорювалися питання будівництва 2-х об’єктів зернової інфраструктури. Незабаром відбудеться вже розширена нарада з обговорення усіх питань щодо реалізації інвестиційної програми компанії «НІБУЛОН»  в регіоні.

“В Запорізькій та Дніпропетровській областях вже проводиться велика робота з відновлення дорожнього покриття на автошляхах. Але реалізація нашої інвестиційної програми,  допоможе їм кардинально вирішувати цю проблему. Адже головна мета програми –  розвантаження та збереження автомобільних шляхів України завдяки переорієнтації вантажів на внутрішні водні шляхи. Щорічно ми транспортуємо понад 2 мільйони тонн зернових вантажів річками. Наступного маркетингового року ми плануємо транспортувати Дніпром 3 мільйони тонн збіжжя, а отже розвантажимо українські дороги на понад 125 тисяч вантажівок та заощадимо бюджетні кошти на ремонті доріг. Тож саме така плідна та конструктивна співпраця влади з інвесторами є прикладом  того, як на ділі потрібно вирішувати нагальні проблеми, – зауважив генеральний директор компанії «НІБУЛОН».

Таким чином, до початку збору нового врожаю 2018 року «НІБУЛОН» збудує ще 2 об’єкти в Запорізькій та Дніпропетровській областях. Нові підприємства будуть збудовані за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nibulon-zbuduye-perevantazhuvalni-terminaly-v-zaporizkij-ta-dnipropetrovskij-oblastyah
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати