«НІБУЛОН» збудує перевантажувальні термінали в Запорізькій та Дніпропетровській областях

«НІБУЛОН» збудує перевантажувальні термінали в Запорізькій та Дніпропетровській областях

В рамках реалізації цієї програми, генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський разом з провідними фахівцями компанії у галузях будівництва та гідротехнічних споруд, енергетики, екології, земельних відносин відвідав з робочими візитами Запорізьку та Дніпропетровську області.

Головною темою робочої наради з головою Запорізької облдержадміністрації Костянтином Брилем стало майбутнє будівництво нового перевантажувального термінала у с. Тернівка Вільнянського районую Зокрема, були обговорені питання процедури землевідведення, енергозабезпечення, необхідність проведення днопоглиблювальних робіт та інші.

В ході зустрічі з керівництвом Дніпропетровської ОДА обговорювалися питання будівництва 2-х об’єктів зернової інфраструктури. Незабаром відбудеться вже розширена нарада з обговорення усіх питань щодо реалізації інвестиційної програми компанії «НІБУЛОН»  в регіоні.

“В Запорізькій та Дніпропетровській областях вже проводиться велика робота з відновлення дорожнього покриття на автошляхах. Але реалізація нашої інвестиційної програми,  допоможе їм кардинально вирішувати цю проблему. Адже головна мета програми –  розвантаження та збереження автомобільних шляхів України завдяки переорієнтації вантажів на внутрішні водні шляхи. Щорічно ми транспортуємо понад 2 мільйони тонн зернових вантажів річками. Наступного маркетингового року ми плануємо транспортувати Дніпром 3 мільйони тонн збіжжя, а отже розвантажимо українські дороги на понад 125 тисяч вантажівок та заощадимо бюджетні кошти на ремонті доріг. Тож саме така плідна та конструктивна співпраця влади з інвесторами є прикладом  того, як на ділі потрібно вирішувати нагальні проблеми, – зауважив генеральний директор компанії «НІБУЛОН».

Таким чином, до початку збору нового врожаю 2018 року «НІБУЛОН» збудує ще 2 об’єкти в Запорізькій та Дніпропетровській областях. Нові підприємства будуть збудовані за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nibulon-zbuduye-perevantazhuvalni-terminaly-v-zaporizkij-ta-dnipropetrovskij-oblastyah
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    У Фінляндії запустили в продаж кавовий бленд, створений штучним інтелектом

    Польща планує обмежити використання ГМ сировини у виробництві кормів

    Піца і торти можуть вбити: у МОЗ розповіли, яка їжа підвищує ризик смерті

    Виробництво біометану має потенціал потужного зростання – Герус

    БІЛЬШЕ НОВИН