Tempo950x100

Tempo300x100

Німеччина посилює заходи біобезпеки проти АЧС

Німеччина посилює заходи біобезпеки проти АЧС

Наразі від АЧС вже постраждало близько десяти країн Європейського Союзу, зокрема, сотні спалахів було зафіксовано в Болгарії, Румунії та Польщі.

Щоб застерегти фермерів та інших громадян щодо небезпеки, яку становить африканська чума свиней, у Німеччині кількома мовами розповсюджують листівки, плакати та повідомлення в соціальних мережах. Зокрема, влада закликає людей з прикордонних районів не викидати харчові відходи, щоб не приваблювати диких кабанів. Про це повідомила міністр сільського господарства ФРН Юлія Кльокнер.

Інформаційна кампанія Німеччини буде спрямована на різні групи громадян, включаючи мандрівників, водіїв вантажівок, фермерів, мисливців, представників збройних сил.

«Останні випадки поширення АЧС показують, що людський фактор відіграє не останню роль у розповсюдженні хвороби», — заявила пані міністр.

Вона також зазначила, що обмеження міграції та послаблення обмежень щодо полювання на диких кабанів є можливими наступними кроками уряду задля запобігання поширенню АЧС.

Зараз країна, поряд з Іспанією, є найбільшим виробником свинини в ЄС, а експорт цього виду м’яса з Німеччини до Китаю за останні 6 місяців збільшився на 43%.

Джерело: PigUA.info 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nimechchyna-posylyuye-zahody-biobezpeky-proty-achs
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати