Tempo950x100

Tempo300x100

Німеччина використовує дрони та огорожі під напругою для захисту від АЧС

Німеччина використовує дрони та огорожі під напругою для захисту від АЧС

Щоб перекрити доступ кабанам, зараженим вірусом, на кордоні з Польщею звели огорожу протяжністю 50 кілометрів під електричною напругою.

Для відлякування потенційних рознощиків інфекції від ферм використовують собак, які пройшли спеціальний курс дресирування. Епідеміологічну ситуацію в прикордонних районах, контролюють за допомогою дронів. Німецький союз мисливців вже опублікував заяву про те, що спалах АЧС неминучий, незважаючи на спроби запобігти епідемії.

Питання в тому, коли він відбудеться і наскільки готові тваринницькі підприємства. У Саксонії, що межує з Польщею, проводять навчання: фермери відпрацьовують алгоритм дій у разі виникнення вогнища АЧС. Їх навчають використовувати інфрачервоні камери і безпілотники. Для Німеччини, найбільшого експортера свинини серед країн Європейського Союзу, спалах АЧС означає втрату китайського ринку.

Якщо в країні буде зареєстрований хоча б одиничний випадок, Пекін введе заборону на ввезення німецької свинини, прогнозує Німецька асоціація м’ясників (DFV).

Джерело: pigua.info

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nimechchyna-vykorystovuye-drony-ta-ohorozhi-pid-napruhoyu-dlya-zahystu-vid-achs
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати