Tempo950x100

Tempo300x100

Німецькі виробники яєць та курятини вимагають збільшення ціни на цей товар

Німецькі виробники яєць та курятини вимагають збільшення ціни на цей товар

Згідно з даними Міжнародного інформаційного агентства з питань птахівництва, спостерігається зниження виробництва яєць на 25% у порівнянні з минулим роком.

За даними Німецької асоціації птахівників, значне збільшення цін на корми для тварин протягом останніх тижнів поставило фермерів перед великими труднощами. Ціни на пшеницю – основний компонент кормової складової для птиці, зросли на 25%. В результаті цього, німецькі птахівники мають намір збільшувати закупівельні ціни на свою продукцію і споживачам доведеться приготуватись до подорожчання  курятини. Проте варто зазначити, що в Німеччині існує велика кількість традиційних магазинів знижок, що мають можливість пропонувати  дуже низькі ціни через свою потужність на роздрібному ринку.

Як повідомляє Reuters, аналітики сільськогосподарської продукції прогнозують зниження виробництва зернових культур у Північній Європі через посуху та характеризують нинішню ситуацію катастрофічною.

Так, Франція з 2,6 мілн. тонн скоротила виробництво зерна порівняно з минулим роком, в той час як Швеція також знизила виробництво пшениці на  40%. Також очікується, що Великобританія матиме найменший врожай  пшениці за останні п’ять років.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nimecki-vyrobnyky-yayec-ta-kuryatyny-vymahayut-zbilshennya-ciny-na-cej-tovar
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати