Нове комплексне рішення для захисту зернових колосових від «UKRAVIT»

Нове комплексне рішення для захисту зернових колосових від «UKRAVIT»

А зважаючи на те, що після 2018 року, який відзначився рекордним врожаєм, експерти прогнозують подальше збільшення виробництва зернових, посіви в новому сезоні потребуватимуть посиленого захисту.

За різними даними, недобір врожаю через ураженість хворобами може становити в середньому 12 – 18%, а в роки епіфітотій – до 25 % і більше. Тому, піклуючись про стан зернових колосових культур, у 2019 році компанія «UKRAVIT» виводить на ринок двокомпонентний фунгіцид Захисник Екстра (тіофанат-метил, 310 г/л + флутриафол, 190 г/л).

[[{“fid”:”580015″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Діючі речовини, використані при створенні Захисника Екстра, ефективно контролюють широкий спектр хвороб зернових колосових культур, соняшника, ріпака, сої, гороху та багатьох інших культур. І раніше аграріям частенько доводилося робити бакові суміші з препаратів із цими діючими речовинами, аби підвищити ефективність обробок, – розповідає керівник агрономічного департаменту компанії Олександр Мигловець. – Фахівці «UKRAVIT» поєднали їх в одній формуляції та зареєстрували для використання у посівах зернових колосових і соняшника. Згідно результатів польових випробувань, новинка демонструє значно вищу ефективність, ніж поєднання бакових «партнерів», і забезпечує надійний захист посівів від хвороб».

Читайте також: Захист зернобобових культур: «UKRAVIT» виводить на ринок новий фунгіцидний протруйник

Окрім контролю надзвичайно широкого спектру захворювань, препарат забезпечує одночасно швидкий «стоп-ефект» і пролонговану захисну дію й захищає нові прирости рослин. А поєднання профілактичних, лікувальних і викорінюючих властивостей робить його незамінним помічником у догляді за зерновими колосовими культурами та соняшником.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nove-kompleksne-rishennya-dlya-zahystu-zernovyh-kolosovyh-vid-ukravit
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    У Фінляндії запустили в продаж кавовий бленд, створений штучним інтелектом

    Польща планує обмежити використання ГМ сировини у виробництві кормів

    Піца і торти можуть вбити: у МОЗ розповіли, яка їжа підвищує ризик смерті

    Виробництво біометану має потенціал потужного зростання – Герус

    БІЛЬШЕ НОВИН